Cenik

Storitev
Trajanje
Cena
Bazen: Ponedeljek - Petek
Odrasli (4 ure) 13€  
Odrasli (dnevna) 17€  
Otroci 4 - 12 let (4 ure) 10€  
Otroci 4 - 12 let (dnevna) 12€  
Seniorji, invalidi (4 ure) 11€  
Seniorji, invalidi (dnevna) 16€  
Zunanji bazen - odrasli/dnevna (sobota, nedelja, prazniki) 20€  
Zunanji bazen - odrasli /dnevna (od ponedeljka do petka) 15€  
Bazen: Sobota - Nedelja - Praznik
Odrasli (4 ure) 16€  
Odrasli (dnevna) 20€  
Otroci 4 - 12 let (4 ure) 11€  
Otroci 4 - 12 let (dnevna) 15€  
Seniorji, invalidi (4 ure) 15€  
Seniorji, invalidi (dnevna) 19€  
Savna in bazen
Odrasli (dodatna ura) 8€  
Savna in bazen - odrasli (4 ure) 25€  
Savna in bazen - odrasli (4 ure) sobota - nedelje - prazniki 30€  
Kavcija za brisačo (savna) 5€  
Kavcija za zapestnico 10€  
Najem kopalne brisače na dan 5€  
Najem kopalnega plašča na dan 5€  
Najem Spa kit (brisača, kopalni plašč, copati) 10€  
Sprostilne masaže
Oliva - masaža celega telesa z olivnim oljem 40 min 55€
Če imate težave z alergijami, ste veliko na soncu, si privoščite izvirni tretma - masažo z olivnim oljem. Ekstra deviško olivno olje ni kemično obdelano, zato ne povzroča alergij. Naravne sestavine koža vpija hitreje in pomaga zadrževati vlago. Visok odstotek nenasičenih maščobnih kislin in vitamina A ter E nas varuje tudi pred sončnimi žarki. Gre za eno najbolj poznanih in razširjenih olj z blagodejnimi učinki na zdravje in videz. Olivno olje so naši predniki uporabljali kot univerzalno lepotno sredstvo, ki neguje tako kožo kot tudi lase.
Povpraševanje 
Aroma - masaža celega telesa s toplimi aromatičnimi olji 50 min 70€
Zelo učinkovita protistresna in sprostitvena masaža celega telesa, ki vključuje tudi masažo obraza. Masira se s toplimi aromatičnimi olji, kar pomeni, da se obenem izvaja tudi aromaterapija.
Povpraševanje 
Berberska - masaža telesa z arganovim oljem 40 min 55€
Če opažate utrujeno, postarano, uvelo kožo, je izbira masaža z arganovim oljem. Arganovo olje vsebuje veliko antioksidantov, obnavlja kožo in preprečuje njeno staranje. Zaradi visoke vsebnosti vitamina E uničuje bakterije in glivice. pomirja in razkužuje, vlaži, odpravlja aknaste brazgotine, luskavico in gube. Masirate lahko celo telo, tudi obraz in lasišče. Razvajanje s pridihom eksotike.
Povpraševanje 
Happy kid - otroška masaža 20 min 22€
Masaža s prilagojenimi gibi klasične masaže za sproščanje hiperaktivnih otrok. Pri izvajanju masaže je obvezna prisotnost odrasle osebe pri masaži mladoletnih otrok.
Povpraševanje 
Istra - masaža celega telesa z olji mediteranskih zelišč 40 min 55€
Vonj Istre s klasično sproščujočo masažo celega telesa je trenutek sprostitve telesa in duha, ki ga mora vsak gost našega preizkusiti. Klasična masaža celega telesa z oljem mediteranskih zelišč je zmagujoča kombinacija. Primerno za gosta, kiuživa v vonju morja in senci borovcev.
Povpraševanje 
Lavanda - protistresna masaža telesa s sivkinim oljem 40 min 55€
Če ste napeti, pod stresom, obremenjeni ali vas muči nespečnost, je najboljša izbira masaža s sivkinim oljem.Sivka je velika zmagovalka, ko pride do olj, ki pomagajo pri premagovanju stresa in nespečnost, boljšo koncentracijo in lajšanje bolečin. Najboljša masaža za gosta, ki je aktiven in ima malo prostega časa.
Povpraševanje 
Lepasem - masaža obraza, vratu in dekolteja 20 min 33€
Blagodejno vpliva na zmanjšanje stresa, z masažo obraza uspešno gladimo gube in izboljšujemo prožnost ter napetost kože.
Povpraševanje 
Masaža telesa z vulkanskimi kamni 45 min 55€
Masaža z vročimi kamni je dobro poznana po vsem svetu. Njen izvor seže v obdobje 2000 let pr.n.št. Pri tej masaži se naravno zglajeni, vroči kamni vulkanskega izvora uporabljajo kot pripomoček za masažo. Njihova toplota pripomore k občutku popolne sprostitve. Prepojeni kamni z zdravilnimi eteričnimi olji pospešujejo cirkulacijo in sproščajo utrujene mišice. Iz vašega telesa pomagajo izločiti odvečne nezdrave snovi. Uravnavajo, poživljajo in vitalizirajo energetske centre. Masaža traja 75 min in se izvaja na mizi z uporabo zdravilnih eteričnih olj.Vroče (vulkanske) kamne polagamo na meridiane. Kaj so MERIDIANI- so energijske poti, ki potekajo skozi naše telo. Potekajo po celem telesu in se končajo v rokah. Po njih poteka CHI energija. Poznamo 12 meridianov, vsak pa ima svoj par zato jih je skupno 24. Tskubi akupresurne točke – Akupresurne točke so mesta, kjer ležijo meridiani. Na teh točkah na energijo najlažje delujemo, saj jo najlažje dosežemo. Te točke so stalne in se ne premikajo.
Povpraševanje 
Paketi tretmajev
Adria - olivni piling + obloga alge + masaža z rožmarinovim oljem 90 min 82€
Meditranski piling + obloge alg + masaža z rožmarinovim oljem
Povpraševanje 
Convent - vrtnični piling + obloga z vrtnico + masaža z vrtničnim oljem 90 min 82€
vrtnični piling + obloge z vrtnico + masaža z vrtničnim oljem
Povpraševanje 
Dobro jutro - kavni piling + obloga s kakavovim maslom + masaža s kokosovim oljem 90 min 82€
solni piling + obloge telesa glina + masaža z olivnim oljem
Povpraševanje 
Istra - rožmarinov piling + obloga telesa z glino + masaža z olivnim oljem 90 min 82€
kavni piling + obloge s kakavovim maslom + masaža s kokosovim oljem
Povpraševanje 
Zen - rižev piling + antiaga obloga + masaža z oljem zelenega čaja 90 min 82€
rižev piling + antiage obloga + masaža z oljem zelenega čaja
Povpraševanje 
Nega nog
Basic osnovna pedikura 50 min 45€  
Happy Feet - pedikura + piling + maska + masaža stopal +lakiranje 90 min 70€  
Medi-pedi zahtevna pedikura 90 min 55€  
Klasične masaže
Delna klasična masaža (samo hrbet ali hrbet - noge) 25 min 33€
S krajšo masažo določenega dela telesa dosežemo sprostitev napetosti. Masaža hrbta še posebej blagodejno vpliva na odpravo stresa.
Povpraševanje 
Klasična masaža celega telesa 45 min 55€
Klasična – švedska masaža je najstarejša nega našega telesa. Spodbudi in obnovi ravnovesje na telesni, duševni in duhovni ravni, pri čemer izboljšuje krvni pretok, sprošča mišice, spodbuja prebavo in pospešuje izločanje odpadnih snovi iz telesa.
Povpraševanje 
Obloge telesa
Istra - rožmarinov piling + obloga telesa z glino + masaža z olivnim oljem 90 min 82€
Po oblogi celega telesa z zeleno glino sledi masaža celega telesa z aromatičnimi olji. ZELENA GLINA: vsebuje veliko naravnih mineralov, ki se vpijejo skozi kožo. Glina je poznana kot naravni element pri lajšanju marsikaterih težav. V wellnessu in kozmetiki se največkrat uporablja kot obloga ali obkladek proti mišičnim napetostim in bolečinah v sklepih, pri celulitu, proti staranju kože, za tonus kože kot npr prsni koš, zadnjica, za nečisto kožo, akne, mozolji.
Povpraševanje 
Lepa Brida - solni piling + obloga telesa z algami ali zeleno glino in masaža telesa s sivkinim oljem 90 min 82€
Po oblogi celega telesa z algami sledi masaža celega telesa z aromatičnimi olji. ALGE: vsebujejo naravne minerale in vitamine in imajo izredno absorbcijo v telo! Izjemen učinek razstrupljanja za telo in močan mehčalni ter vlažilni učinek na kožo. Učvrstijo stene kapilar, pomirjajo razdraženo kožo. Uspešna terapija ob hujšanju in odpravi celulita.
Povpraševanje 
Pilingi telesa z masažo
Kafetino - Kavni piling 45 min 55€
Kavni piling učinkuje proticelulitno, kava je odlična drenaža, odpravlja toksine iz telesa.
Povpraševanje 
Medea - sladkorni piling + medena obloga + masaža z mandljevim oljem 90 min 82€
Uporablja se v kombinaciji z medom in olivnim oljem, kar hrani in neguje kožo.
Povpraševanje 
Mediteranea - piling iz mediteranskih zelišč 45 min 55€
Uporablja se nerafinirana sol iz naših sečoveljskih solin ter dodano olivno olje in mediteranska zelišča – odličen piling za odpravo vseh odmrlih celic, deluje poživljajoče.
Povpraševanje 
Olivia - piling z olivnim oljem in listi adrijskih oljk 45 min 55€  
Rosandra - piling iz adrijskih vrtnic 45 min 55€
Vrtnica velja za kraljico rož, zato je tretma kraljevski. Piling vsebuje sezamovo olje, posušene cvetove vrtnic, solni cvet in esenco vrtnice. Po pilingu telesa se izvaja masaža telesa z vrtničnim oljem. Rezultati se poznajo takoj. Koža je mehka, nahranjena, voljna, kraljica pa sproščena in polepšana. Piling izdelujemo sami in ga lahko kupite na recepciji wellnessa za spomin na razvajanje.
Povpraševanje 
Nega rok
Klasično lakiranje nohtov 11€  
Manikira Adria 40 min 33€  
Terapevtske masaže
Maderoterapija 30 min 44€
Beseda MADERO v španskem jeziku pomeni les. Maderoterapija, kot jo poznamo danes izvira iz Kolumbije in je posebna tehnika masaže z lesenimi valjčki z namenom odprave celulita. Namen in delovanje maderoterapije: Danes maderoterapijo izvajamo predvsem z namenom odprave celulita ter odpravi toksinov iz telesa, zato je 80% strank žensk. Tonificiramo (napnemo) kožo ter preoblikujemo videz in obliko celulitu ( celulit je vrsta maščobnega tkiva, ki ga imamo prav vsi). Prednost pred ostalimi anti celulitnimi terapijami je v tem da je maderoterapija 100% naravna in neinvazivna. Ni nikakršnih stranskih učinkov, pod pogojem da je izvedena pravilno seveda. Terapevti so dosti bolj učinkoviti kot pri ročnem oblikovanju/odstranjevanju celulita. Dosežemo globlje plasti v podkožju, posledično je terapija intenzivnejša kot ročna. Pred pričetkom terapije je vedno individualni posvet s terapevtom, ki oceni stanje in predpiše terapijo.Kje na telesu izvajamo terapijo? Noge spredaj in zadaj: notranja območja, osrednja območja in stranska območja. Zadnjica (leva in desna stran), ledveni predel (leva in desna stran), trebuh, roke (nadlaht).Pomembno: Madero terapija se prodaja načeloma samo v paketih po 10 terapij, najmanj 2x na teden oz. priporočljivo je vsak drugi dan. Masira 30 min (trebuh, ledveni del, noge) oziroma 45 - 60min (trebuh, ledveni del, noge in roke). Masira s petimi lesenimi valjčki (nazobčani, konkavni, kockasti, valoviti, mali valjček z nastavkom) ter z lopatico za oblikovanje.
Povpraševanje 
Maderoterapija 50 min 65€
Beseda MADERO v španskem jeziku pomeni les. Maderoterapija, kot jo poznamo danes izvira iz Kolumbije in je posebna tehnika masaže z lesenimi valjčki z namenom odprave celulita. Namen in delovanje maderoterapije: Danes maderoterapijo izvajamo predvsem z namenom odprave celulita ter odpravi toksinov iz telesa, zato je 80% strank žensk. Tonificiramo (napnemo) kožo ter preoblikujemo videz in obliko celulitu ( celulit je vrsta maščobnega tkiva, ki ga imamo prav vsi). Prednost pred ostalimi anti celulitnimi terapijami je v tem da je maderoterapija 100% naravna in neinvazivna. Ni nikakršnih stranskih učinkov, pod pogojem da je izvedena pravilno seveda. Terapevti so dosti bolj učinkoviti kot pri ročnem oblikovanju/odstranjevanju celulita. Dosežemo globlje plasti v podkožju, posledično je terapija intenzivnejša kot ročna. Pred pričetkom terapije je vedno individualni posvet s terapevtom, ki oceni stanje in predpiše terapijo.Kje na telesu izvajamo terapijo? Noge spredaj in zadaj: notranja območja, osrednja območja in stranska območja. Zadnjica (leva in desna stran), ledveni predel (leva in desna stran), trebuh, roke (nadlaht).Pomembno: Madero terapija se prodaja načeloma samo v paketih po 10 terapij, najmanj 2x na teden oz. priporočljivo je vsak drugi dan. Masira 30 min (trebuh, ledveni del, noge) oziroma 45 - 60min (trebuh, ledveni del, noge in roke). Masira s petimi lesenimi valjčki (nazobčani, konkavni, kockasti, valoviti, mali valjček z nastavkom) ter z lopatico za oblikovanje.
Povpraševanje 
Proticelulitna masaža 20 min 33€
Masaža vključuje predel noge – zadnjica, pomaga pri terapijah odprave celulitisa, saj s posebnimi masažnimi tehnikami pospeši prekrvavitev, pretok limfe, odpravlja zastale toksine in napne kožo.
Povpraševanje 
Refleksna masaža stopal 25 min 38€
Refleksna masaža stopal je metoda naravnega zdravljenja, ki sproža samozdravilne procese organizma. S pritiskanjem na refleksna področja na stopalih in z masiranjem le teh vplivamo na sproščanje in ravnovesje celega telesa, saj ima vsaka refleksna točka na stopalu povezavo z določenim organom v našem telesu.
Povpraševanje 
Refleksna masaža stopal 40 min 55€
Refleksna masaža stopal je metoda naravnega zdravljenja, ki sproža samozdravilne procese organizma. S pritiskanjem na refleksna področja na stopalih in z masiranjem le teh vplivamo na sproščanje in ravnovesje celega telesa, saj ima vsaka refleksna točka na stopalu povezavo z določenim organom v našem telesu.
Povpraševanje 
Terapevtska masaža hrbta 25 min 38€
Terapevtska masaža hrbta je namenjena odpravi bolečin in napetosti na predeli vašega vratu, ramen, hrbta. Maser uporablja različne tehnike in prijeme. Izvajanje se odsvetuje pri močni osteoporozi ali svežih poškodbah.
Povpraševanje 
Hišne masaže Adria
Masaža Adria 50 min 65€
Idealna masaža za sprostitev mišic in odpravljanje stresa, z različnimi masažnimi tehnikami izboljšuje cirkulacijo, prekrvavitev tkiv, pretok energije in zmanjšuje napetost. Vključuje masažo stopal.
Povpraševanje 
Masaža Adria Special Relax 60 min 77€
Enako kot masaža Adria, vendar vključuje tudi masažo stopal in zaključuje z masažo glave in obraza.
Povpraševanje 
Masaža Adria Special Relax 80 min 88€
Enako kot masaža Adria, vendar vključuje tudi masažo stopal in zaključuje z masažo glave in obraza.
Povpraševanje 
Nega obraza
Nega obraza Adria 55 min 60€
Celoviti program za nego obraza glede na ocenjeno trenutno stanje in potrebe kože: nega s kolagenom, vlažilna nega s hidroelastinom, nega za mastno in nečisto kožo, anti-stress nega, aniti – age lifting nega.Deležni boste tudi masaže obraza, oblikovanja obrvi in odstranjevanje nehvaležnih obraznih dlačic.
Povpraševanje 
Nega obraza Adria Special 90 min 77€
Celoviti program za nego obraza glede na ocenjeno trenutno stanje in potrebe kože: nega s kolagenom, vlažilna nega s hidroelastinom, nega za mastno in nečisto kožo, anti-stress nega, aniti – age lifting nega. Pri 90-minutnem tretmaju boste deležni tudi globinskega čiščenja por, masaže obraza, oblikovanja obrvi in odstranjevanje nehvaležnih obraznih dlačic.
Povpraševanje 
Oblikovanje obrvi 10€  
  • Sezona 102. 01.- 01. 04., 10. 10.- 29. 12.
  • Sezona 202.04.-25.04., 02.05.-21.05., 12.9.-9.10.
  • Sezona 326.04.-01.05., 22.5.-23.6., 01.-09.-11.09.
  • Sezona 424.06.-16.7., 22.8.-31.8., 30.12.-2.1.2022
  • Sezona 517.07 - 21.08.