O nas in politika zasebnosti

Naziv družbe

ADRIA Turistično podjetje d. o. o.
Jadranska cesta 25
SI-6280 Ankaran

T: + 386 (0) 5 663 73 00
F: + 386 (0) 5 663 73 70
E: tajnistvo@adria-ankaran.si 


Direktor:
g. Aleš Semeja

Transakcijski račun

Deželna banka Slovenije d. d.
Kolodvorska ulica 9
1000 Ljubljana

IBAN: SI 56 1910 0001 0255 185
SWIFT (BIC): SZKBSI2X

Davčna številka

SI22221158

Matična številka

5006040000

Kontakti

g. Aleš Semeja, Direktor
T: +386 5 6637 340 (tajništvo)
F: +386 5 6637 370
E: tajnistvo@adria-ankaran.si 

ga. Saša Marin, vodja prodaje in marketinga
T: +386 5 6637 330
F: +386 5 6637 320
E: sasa.marin@adria-ankaran.si




 

ga. Maruška Kokalj, sales manager in namestnica direktorja
T: +386 5 6637 366
F: +386 5 6637 320
E: maruska.kokalj@adria-ankaran.si

g. Matej Rudl, vodja gostinstva
T: +386 5 6637 348
F: +386 5 6637 320
E: matej.rudl@adria-ankaran.si

Kamp & Rezervacije
T: +386 5 6637 350
F:+386 5 6637 360
E: camp@adria-ankaran.si 

Hotel & Rezervacije
T: +386 5 6637 300
T: +386 5 6637 346
F: +386 5 6637 320
E: hotel@adria-ankaran.si

Bowling 
T: +386 5 6637 334
F: +386 5 6637 320
E: bowling@adria-ankaran.si 

Wellness center
T: +386 5 6637 356 
F: +386 5 6637 370
E: wellness@adria-ankaran.si

Politika zasebnosti

Upravljalec osebnih podatkov je ADRIA Turistično podjetje d.o.o., Jadranska cesta 25, SI-6280 Ankaran, ki jih zbira in obdeluje skladno z zakonodajo s področja varstva osebnih podatkov in v skladu s sprejetim pravilnikom o varovanju osebnih podatkov. Upravljalec bo vaše osebne podatke uporabil samo za namen, za katere je bila dana osebna privolitev in jih ne bo posredoval tretjim osebam. Za pošiljanje novic smo od vas na osnovi vaše osebne privolitve pridobili naslednje osebne podatke: e-poštni naslov (obvezno) in pri nekaterih tudi ime, priimek, podjetje, poštni naslov in telefon.

Za vse informacije o obdelavi osebnih podatkov oziroma vaših pravicah posameznika, na katerega se nanašajo osebni podatki (pravica do dostopa, popravka, izbrisa, omejitve obdelave, prenosljivosti in ugovora), lahko kontaktirate upravljavca osebnih podatkov ADRIA Turistično podjetje d.o.o., Jadranska cesta 25, SI-6280 Ankaran, Slovenija po pošti, elektronski pošti na: hotel@adria-ankaran.s ali na telefon: (05) 663 73 00.

Če menite, da naša obdelava osebnih podatkov krši veljavno zakonodajo s področja varstva osebnih podatkov, imate pravico podati pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu, na naslov: Informacijski pooblaščenec, Zaloška cesta 59, 1000 Ljubljana, Slovenija; tel: 01 230 97 30, e-pošta: gp.ip@ip-rs.si.

  • Sezona 102. 01.- 25. 03., 08. 10.- 29. 12.
  • Sezona 225.03.-11.06., 10.09.-08.10.
  • Sezona 311.06.-09.07. , 20.08.-10.09., 29.12.2016-01.01.2017
  • Sezona 409.07.-20.08.
  • Sezona 519.07 - 22.08.
  • Sezona 615.07 - 19.08.
  • Sezona 726.08.-01.09.