BOŽIČNO KOSILO

Menu  I.

Brancinov karpačo na rukoli s parmezanom

***

Bučna juha s bučnimi semeni

***

Zvitek fileja orade na polenti, špinačna posteljica, krompir z rožmarinom

***

Čokoladni mus na kokosovi kremi, prelit z vročo čokolado

Cena: 27,00 EUR

 

Menu II.

Goveji karpačo na rukoli s parmezanom

***

Bučna juha s bučnimi semeni

***

Telečji file v ovoju iz lešnikov in mandljev

Rožmarinov krompir, zelenjavna košarica

***

Čokoladni mus na kokosovi kremi, prelit z vročo čokolado

 

Cena: 27,00 EUR

 

 

 

 

Za vsa ostala vprašanja pokličite ali pošljite e-mail : 
Matej Rudl, vodja gostinstva
T: +386 5 66 37 300

E: matej.rudl@adria-ankaran.si 
 hotel@adria-ankaran.si

  • Sezona 102. 01.- 25. 03., 08. 10.- 29. 12.
  • Sezona 225.03.-11.06., 10.09.-08.10.
  • Sezona 311.06.-09.07. , 20.08.-10.09., 29.12.2016-01.01.2017
  • Sezona 409.07.-20.08.
  • Sezona 519.07 - 22.08.
  • Sezona 615.07 - 19.08.
  • Sezona 726.08.-01.09.